Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Σύλληψη γιατρού που ζητούσε «φακελάκι» στη Θεσσαλονίκη


Συνελήφθη στο ιατρείο του ΙΚΑ Τούμπας ένας 58χρονος παιδίατρος που απαίτησε και έλαβε 40 ευρώ για να εμβολιάσει δύο παιδιά.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Ενα βιντεο που αποτελει την συλλογικη προσπαθεια τουλαχιστον 10 συναγωνιστων του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Νέα Δημοκρατία: Μας σηκώσατε - την πιο δύσκολη ώρα - πιο ψηλά, μαζί με τη σημαία και μαζί με την ψυχή του Έλληνα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς είχε, σήμερα, συνάντηση με τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης.

Νίκος Νικολόπουλος. Πρωταθλητής στην Βουλή


Στο τσεπάκι του φαίνεται να έχει το χρυσό μετάλλιο στο κοινοβουλευτικό... άθλημα της κατάθεσης αναφορών, ο Αχαιός βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Εργασίας του κόμματος. Νίκος Νικολόπουλος.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΤΣΑΚΩΝΑ
«Η ΓΑΛΑΡΙΑ»

Νίκος Μπαλαμπάνης. «Το ενυδρείο με τα ψάρια μου δίνει χαρά και ξεκούραση»


Καθένας με το χόμπι του. Για τον κ. Νίκο Μπαλαμπάνη το ψάρεμα και η ενασχόληση του με τα ψάρια που εκτρέφει στο ενυδρείο του είναι οι ασχολίες , που τον ξεκουράζουν μετά από την καθημερινή δύσκολη εργασία του.

Μέχρι δύο χρόνια η είσπραξη του ειδικού επιδόματος μακροχρονίων ανέργων

Αλλαγές στα κριτήρια χορήγησης του ειδικού επιδόματος μακροχρονίων ανέργων φέρνει το υπουργείο Εργασίας, διπλασιάζοντας παράλληλα το διάστημα για το οποίο θα εισπράττεται το επίδομα.

Πήρε δάνειο για την εκτέλεση του γιου της

Μια Μοσχοβίτισα μητέρα συνελήφθη σήμερα επειδή πήρε δάνειο για να πληρώσει τον εκτελεστή του γιου της.

Ελληνίδα βουλευτής δηλώνει Αμερικανίδα

"Δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα" δήλωσε η βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Έλενα Παναρίτη μιλώντας στον Guardian. Η αμερικανική προφορά της και η πρόταση για λιγότερη Ελλάδα στην οικονομία

Ταξί: Αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, αποφάσισαν πριν από λίγο οι ιδιοκτήτες των ταξί. Έπειτα από συνεδρίαση που κράτησε πάνω από δυο ώρες και στη διάρκεια της οποίας υπήρξαν και εντάσεις, οι ιδιοκτήτες των ταξί αποφάσισαν να μην κάνουν πίσω και αν συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους τουλάχιστον μέχρι το προσεχές Σάββατο,

Χωρίς συνοχή βαδίζουμε στο άγνωστο…, με βάρκα τον Έλληνα Πολίτη!!!

 του Χάρη Στούκα
Φίλε αναγνώστη
Για άλλη μια φορά, ο ενημερωμένος με άποψη Πολίτης καλείται να «πληρώσει» το κοστούμι. Το κοστούμι που του ράβεται. Και αυτή την φορά το προπλήρωσε με την ψήφο του. Το κοστούμι είναι στενό. Δεν θα χρειαστεί να «σφίξει και άλλο το ζωνάρι». Μόνο να εξοικειωθεί με κάποια παραπανίσια κιλά από τις ποικιλίες των μέτρων που δεν παράγγειλε , αλλά τον υπο-χρεώνουν να χωνέψει.

Ποιος τελικά δεν θέλει τη συναίνεση;


Η άρνηση της κυβέρνησης στην πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για ένα Εθνικό Συμβόλαιο για τον Τουρισμό, τη βαριά «βιομηχανία» της χώρας, αποδεικνύει στη πράξη για μια ακόμη φορά ότι οι δήθεν προσκλήσεις συναίνεσης εκ μέρους του πρωθυπουργού αποτελούν κενές περιεχομένου ρητορείες. .

Viotia Radio. Καλές διακοπές σε όλους

Αν και λίγο καθυστερημένα σας ευχόμαστε καλό μήνα και κατά δεύτερον να έχετε υπέροχες και ξέγνοιαστες διακοπές!!!
Για αυτούς που θα απολαύσουν τις καλοκαιρινές του διακοπές εκτός των τοιχών της Αθήνας , σας προτείνουμε να κάνετε μια έρευνα αγοράς πρωτού ξεκινήσετε για τον προορισμό που έχετε επιλέξει.

Οι εκλογές εξαρτώνται από την υπογραφή του

ΡΩΜΥΛΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Στην πολιτική, δεν είναι λίγες οι φορές που το σημειολογικό περιτύλιγμα μιας πρωτοβουλίας, αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις από το περιεχόμενό της. Στην περίπτωση της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο αντιπρόεδρος και Υπουργός Οικονομικών έχει αποφασίσει να σηκώσει πάνω του το βάρος για τον εξορθολογισμό του φορολογικού συστήματος.

Ψάχνουν (ήδη) τον διάδοχο του Καμίνη!

NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί καν ένας χρόνος θητείας του Γιώργου Καμίνη στο αξίωμα του Δημάρχου Αθηναίων, και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για την αναζήτηση και εξεύρεση του… αντικαταστάτη του.

Πρωτοβουλία από Βενιζέλο τώρα

«Κίτρινος» Γόρδιος δεσμός: Ό, τι δεν λύεται κόπτεται!

Σοφία Βούλτεψη
Χρειαζόταν πράγματι μεγάλο πολιτικό θάρρος για να αλλάξει στάση ο υπουργός Μεταφορών μετά από όσα έχουν μεσολαβήσει.

Πιστεύει κανείς τον πολυθεσίτη Γκουρία;


«Είναι αδύνατον να χρεοκοπήσει μια χώρα που το οικονομικό επιτελείο της προέρχεται από τον ΟΟΣΑ»: Η δήλωση έγινε στις 16 Μαρτίου 2010, λίγο πριν μπούμε στην τροχιά της χρεοκοπίας, από τον Άνχελ Γκουρία, στη διάρκεια δείπνου που δόθηκε προς τιμήν του στον Διόνυσο.

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

«Πολιτικό κόμμα με όπλα ο Στρατός»

Λιάνα Μυστακίδου

Ο τουρκικός λαός βιώνει μια πρωτόγνωρη κρίση, με την παραίτηση των τεσσάρων Στρατηγών, παραμονές της σύγκλησης του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου, για τις κρίσεις του Αυγούστου.

Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύη​ς στα φυσικά πρόσωπα


Μπέττυ Γιάννα
- Επιβάλλεται ειδική εισφορά αλληλεγγύης στα φυσικά πρόσωπα για εισοδήματα άνω των 12.000,00 ευρώ με συντελεστές φορολογίας από 1% έως 4%, επί του ετήσιου συνολικού καθαρού ατομικού εισοδήματος, πραγματικού ή τεκμαρτού, φορολογούμενου ή απαλλασσόμενου.

Η Όλγα κερδισμένη της “κίτρινης” εξέγερσης


ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Καθώς η «εξέγερση» των ιδιοκτητών ταξί βαίνει προς εκφυλισμό, και κάθε εμπλεκόμενη πλευρά προχωρεί σε καταμέτρηση των όσων κέρδισε αλλά και εκείνων που έχασε, η τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη δείχνει να βρίσκεται στην πλευρά των «νικητών».

Η κυβέρνηση ξεπουλά τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (Ε.Α.Σ), και στέλνει τους 1200 εργαζόμενους στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή
Τα ΕΑΣ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ), δεν είναι ένας οποιοσδήποτε όμιλος. Είναι η μοναδική αμυντική βιομηχανία της χώρας και μια από τις ελάχιστες αλυσίδες βαριάς βιομηχανίας στην Ελλάδα.

Η Βάσω “βλέπει” τη διαδοχή


ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ
Αν ορίσουμε την 5η Οκτωβρίου του 2009 ως… Day One της «πράσινης» διακυβέρνησης, από εκείνο το σημείο αφετηρίας μέχρι και σήμερα, η Βάσω Παπανδρέου έχει καταφέρει να εξελιχθεί στο πλέον συνεπές στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με διακριτές και σταθερές θέσεις, που συνηθέστατα δικαιώνονται από τις εξελίξεις, και εκθέτουν όσους… δεν την άκουσαν.

Ο καφές φραπέ της Θεσσαλονίκης κλείνει τα 54 του χρόνια

Ο αγαπημένος καφές των Ελλήνων -και όχι μόνο- “γεννήθηκε” στη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το 1957.

Πλέον θα αρχίσει να “μιλά” και ρωσικά.
..Δεν είναι τυχαίο ότι η Θεσσαλονίκη αποκαλείται “Φραπεδούπολη” όπου η ζωή κινείται στους ρυθμούς του…χαλαρά. Δεν είναι, επίσης, τυχαίο ότι η πόλη διαθέτει τις περισσότερες-αναλογικά με το πληθυσμό της- καφετέριες στην χώρα. Οι Θεσσαλονικείς αγαπούν τον καφέ, και συγκεκριμένα το φραπέ που η ιστορία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.

ΟΟΣΑ:Νέα σκληρά μέτρα περιμένουν την Ελλάδα !

Σε άξονα προοπτικής για τη λήψη έκτακτων μέτρων θα πρέπει να βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση..Την προειδοποίηση αυτή απευθύνει στην κυβέρνηση ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης ( ΟΟΣΑ) στην έκθεση για την πορεία της ελληνική οικονομίας.

Χωρίς νερό το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Προβλήματα υδροδότησης θα αντιμετωπίσει σήμερα για πέντε ώρες, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι η ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Η διακοπή οφείλεται σε εργασίες ύδρευσης που θα πραγματοποιηθούν στο αντλιοστάσιο της Ευαγγελίστριας, με στόχο την ομαλή λειτουργία του δικτύου.