Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Συνελήφθη λόγω... μασέλας

Τον πρόδωσε η μασέλα! Ένας κλέφτης ξέφυγε αρχικά από τους αστυνομικούς αλλά του έπεσε η μασέλα. έτσι μπόρεσαν και τον συνέλαβαν

Ενα «τατουάζ» που θα προσέχει την υγεία μας

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΕΡΜΑ»

Επανάσταση στα συστήματα παρακολούθησης των ζωτικών λειτουργιών φέρνει εφεύρεση που υπόσχεται να αντικαταστήσει τα ηλεκτρόδια και τα μηχανήματα

«Πεφταστέρια» για πολλές ευχές


Όσοι σηκώσουν το βλέμμα τους στο νυχτερινό ουρανό το βράδυ της Παρασκευής 12 Αυγούστου και τα χαράματα του Σαββάτου 13 Αυγούστου

Η Λάρισα αποχαιρετά τον Νίκο Νταμπίζα

Τέλος εποχής για τον Νίκο Νταμπίζα στη Λάρισα, καθώς μετά από 6 χρόνια παρουσίας του στους «βυσσινί» αποφάσισε να αποχωρήσει. Η ΑΕΛ αποχαιρετά μέσω ανακοίνωσής τον 38χρονο αμυντικό και του εύχεται καλή επιτυχία στη μελλοντική του πορεία.

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς

Εξιτήριο πήρε χθες ο Κώστας Βουτσάς από την ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ο ηθοποιός είπε πως θα επιστρέψει στις παραστάσεις της «Λυσιστράτης».

Σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ στην Ιεράπετρα

Ασθενής σεισμική δόνηση, μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι στην Κρήτη. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή 100 χλμ. νότια νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.



Π. Κουρουμπλής στο Statesmen: “Όχι” αξιοπιστίας



ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Εκείνες τις δύσκολες για τη συνοχή της Κυβέρνησης στιγμές, που προηγήθηκαν της ψηφοφορίας στη Βουλή για την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ήταν μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που είχαν εγείρει σοβαρές ενστάσεις, πολιτικής συνέπειας και συνείδησης, προειδοποιώντας ότι η ψήφος τους δεν θα ήταν θετική.

ΚΑΛΕΣΜΑ.ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/8, 7 μμ

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/8, 7 μμ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ- ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ!

Αν έμπαινε η Ρωσία στην Ευρώπη…

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
Από τη Λισαβόνα ως το Βλαδιβοστόκ… Αυτός θα ήταν ο νοητός, γεωγραφικός, πολιτικός και οικονομικός άξονας μιας Μεγάλης Ευρώπης, αν η πρόταση του Ρώσου επιχειρηματία και… εσχάτως πολιτικού, Μιχαήλ Προχόροφ, να «συγγενέψει» η χώρα του με την Ευρωπαϊκή Ένωση, είχε ρεαλιστική βάση.

Επίθεση ΜΑΤ κατά των διαδηλωτων στο Σύνταγμα

Απρόκλητη -όπως πάντα-επίθεση δέχτηκαν χθές βράδυ οι διαδηλωτές της Λαικής Συνέλευσης της πλατείας Συντάγματος, οι οποίοι προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει πορεία συμπαράστασης προς τον αγωνιζόμενο Ισπανικό λαό μπροστά στην Ισπανική πρεσβεία..

Ο Μόσιαλος νίκησε και… τον Ραγκούση

NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Τον τελευταίο μήνα, δυο στελέχη της Κυβέρνησης άνοιξαν μέτωπα με κοινωνικές ομάδες, και βρέθηκαν στο επίκεντρο της ειδησεογραφίας: