Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

73,4% των πολιτών θέλει αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά το 73,4% των πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της RASS για το Παρόν της Κυριακής

ΣΤΥΛΙΔΑ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ 20/11, 12 ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ


Οι Επιτροπές αγώνα Στυλίδας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (www.oxidiodia.gr) , μαζι με τον Εμπορικό Σύλλογο Στυλίδας, διοργανώνουν ανοιχτή λαϊκή συνέλευση, ενάντια στα χαράτσια. Η Συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα του Δημαρχείου Στυλιδας,την Κυριακή 20-11-11, στις 12 το μεσημέρι.

Δεν θα κόβουν το ρεύμα για το χαράτσι

Για πολύ καιρό ακόμη θα συνεχιστεί, όπως φαίνεται, η ταλαιπωρία των φορολογουμένων για το χαράτσι στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΩΤΙΟΥ

Εκλογές στις 19/2/2012 ή νέο κόμμα του Λουκά Παπαδήμου;;;


Μια δυναμική εξέλιξη των πραγμάτων, με διαφορετικά πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά απʼότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα
Λάζαρος Ελευθεριάδης
aegeantimes.gr

Συνελήφθη ο γιος του Καντάφι, Σαίφ Αλ Ισλάμ


Τη σύλληψη το γιου του Μούμαρ Καντάφι, Σαίφ Αλ Ισλάμ, ανακοίνωσε το Al Arabia. Τα ίνχη του φερόμενου ως διαδόχου του Καντάφι είχαν χαθεί μετά τον θάνατο του πατέρα του από αντικαθεστωτικούς.

Εφυγε από τη ζωή ο Νεοκλής Σαρρής

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΚΗΔΕΙΑ
Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή, σε ηλικία 71 ετών, ο καθηγητής Νεοκλής Σαρρής.Ο Νεοκλής Σαρρής ήταν καθηγητής της Κοινωνιολογίας της Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Από το…Γεφύρι της Άρτας, στη «καρμανιόλα» της Πατρών – Πύργου

 Αβέβαιο παραμένει, δυστυχώς, το μέλλον της κατασκευής της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμόδιων κυβερνητικών παραγόντων ότι η χάραξη της «Ολυμπίας Οδού» θα συνέχιζε κανονικά.

Θεσσαλονίκη: Οι φάκελοι της Πολεοδομίας αντί για το αρχείο πήγαν... ανακύκλωση

Οι φάκελοι που πολτοποιήθηκαν είχαν τοποθετηθεί στο ισόγειο της Πολεοδομίας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΤΟΝΙΑ ΚΑΝΙΤΣΑΚΗ
Στην ανακύκλωση πήγαν κι έγιναν... χαρτοπολτός από λάθος δεκάδες φάκελοι από την Πολεοδομία Θεσσαλονίκης! Οι φάκελοι, που θα έπρεπε να επιστρέψουν στο αρχείο που τηρεί η Πολεοδομία Θεσσαλονίκης στη Θέρμη, κατέληξαν στα χέρια της Υπηρεσίας Ανακύκλωσης, η οποία, θεωρώντας ότι πρόκειται για ανακυκλώσιμο υλικό, τους πολτοποίησε!

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2012: Στο 5,4% υπολογίζεται το έλλειμμα, με πολλαπλή επιλογή το PSI

Πρωτογενές πλεόνασμα σε συνθήκες ύφεσης, προσδοκά ο Βενιζέλος!
Εκτίναξη της ανεργίας πάνω από 17%

Έλλειμμα 11,4 δισ. ευρώ, στο 5,4% του ΑΕΠ, αύξηση των φορολογικών εσόδων κατά 3,6 δισ. ευρώ και πρωτογενές πλεόνασμα (χωρίς να υπολογίζεται η πληρωμή των τόκων στους δανειστές της χώρας) 2,1 δισ. ευρώ προβλέπει για το 2012 η έκθεση του κρατικού προϋπολογισμού που παρουσίασε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών.

Ανοίγουν σήμερα τα Τέμπη

Σήμερα Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία ο δρόμος στην κοιλάδα των Τεμπών, σύμφωνα η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε», έξι ημέρες νωρίτερα από το διάστημα που αρχικά είχε καθοριστεί.