Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Μάχιμος ψηφοφόρος ετών 111. Δείτε τα βίντεο


Ο υπεραιωνόβιος Χαράλαμπος Μητσόγλου «ξαναχτύπησε»

Για μια ακόμη φορά πιστός στο ραντεβού του με την κάλπη ο υπεραιωνόβιος κ. Χαράλαμπος Μητσόγλου «ξαναχτύπησε». Για μια ακόμη έπραξε όπως λέει ο ίδιος το καθήκον του σαν Έλληνας Πολίτης. Το πρωί λίγο μετά τον εκκλησιασμό οδοιπόρησε προς το εκλογικό κέντρο του δημοτικού διαμερίσματος Νυμφόπετρας του δήμου Βόλβης. «Εκκλησιάστηκα και προσευχήθηκα να πάνε όλα καλά για την Ελλάδα. Τώρα πάω να ψηφίσω». Καθ οδόν


προς το εκλογικό κέντρο δεν σταμάτησε να συνομιλεί με τους συγχωριανούς του και να τους προτρέπει να πουν και σε άλλους να έρθουν να ψηφίσουν.

«Δεν είναι σωστό να κάθεσαι στο σπίτι και να μην πηγαίνεις να ψηφίσεις» τους έλεγε. Ο κ Χαράλαμπος Μητσόγλου  ο οποίος διανύει τα 111 χρόνια της ζωή του διατηρεί αξιοθαύμαστη ακμαιότητα και διαύγεια πνεύματος, κάτι που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και στο δικαστικό αντιπρόσωπο του εκλογικού κέντρου.
 Θα πρέπει να τονίσουμε ότι τόσο κατά την ανάβαση του στο πρώτο όροφο του εκλογικού κέντρου όσο και για την κατάβαση του δεν ήθελε καμία βοήθεια  λέγοντας τους « αντέχω ακόμα». Οι συγχωριανοί του το ευχήθηκαν ν α ανταμώσουν και στις άλλες εκλογές.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα και βίντεο από την προσέλευση  του κ. Χαραλάμπου Μητσόγλου στο Εκλογικό κέντρο.