Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΔΑΚΕ Ι.Τ Βολές κατά των διασπαστών στις εκλογές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ



 Θερμά συγχαρητήρια στους επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και στους συναδέλφους συνέδρους που με την ψήφο τους στήριξαν το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ και κατόρθωσαν σε ένα δύσκολο περιβάλλον, να πάρουν ένα θετικό, κατά κοινή ομολογία, αποτέλεσμα.

 Οι κατευθυνόμενοι διασπαστές του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ, σε αγαστή συνεργασία με κάποιους ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ που έπαιξαν το ρόλο του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ, κατάφεραν για μια ακόμη φορά να στερήσουν από την παράταξή μας την πρωτιά και το δικαίωμά της να διεκδικήσει την προεδρία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
 Αυτό που πρέπει να προβληματίσει τους συνέδρους που ενώ εκλέχθηκαν με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ στα Α’ βαθμια όργανα συντάχθηκαν με το διασπαστικό ψηφοδέλτιο, είναι γιατί ασχολήθηκαν οι εν λόγω συνταξιούχοι με τις εκλογές της ΓΕΝΟΠ / ΔΕΗ, σε τι αποβλέπουν, ποιοι κρύβονται πίσω από τη δημιουργία του διασπαστικού ψηφοδελτίου και τι επιδιώκουν;

 Σε κάθε περίπτωση, η ΔΑΚΕ Ι.Τ. θα συνεχίσει να αντιστέκεται με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει, στα σχέδια ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ των εργαζομένων και στα σχέδια ξεπουλήματος των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, οι οποίες θα μπορούσαν ειδικά σ’ αυτή τη κρίση, να αποτελέσουν την ατμομηχανή ανάπτυξης της οικονομίας!!!

Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την όσο το δυνατόν ευρύτερη εκπροσώπηση της παράταξής μας σ’ όλους τους εργασιακούς χώρους και θα παλεύουμε για την αποκατάσταση της πληγωμένης αξιοπιστίας του κινήματος.

Σταθερά, αταλάντευτα και με ανιδιοτέλεια θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε τις ανάγκες των εργαζόμενων και της κοινωνίας μακριά από κομματικούς εναγκαλισμούς.

Το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση είναι ένα:

Η ΔΑΚΕ ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ, ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ…




ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.