Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Βαγγέλης Λαμπαδαρίδης. Η ζωή του το τραγούδι. Δείτε το βίντεο

Όπου και αν είναι ότι και αν κάνει  τραγούδι βρίσκεται πάντα  στα χείλη του. Είναι ο άνθρωπος που με την μεστή και γλυκιά φωνή του καθηλώνει το ακροατή . Αναφερόμαστε στον κ. Βαγγέλη Λαμπαδαρίδη κάτοικο  Νυμφόπετρας Θεσσαλονίκης οποίος  με την χαρισματική φωνή του κρατά συντροφιά τους φίλους αλλά και τους γείτονες στο χωριό .

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ Ναι μεν, αλλά για την παραλιακή...

Ευχαριστημένοι για την εικόνα της παραλίας είναι ένα μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών της, επικροτούν τα έργα που έκανε η δημοτική αρχή τα προηγούμενα χρόνια και ζητούν περαιτέρω αλλαγές στην όψη της.
 Του Φώτη Κουτσαμπάρη
fkoutsamparis@makthes.gr

Νερό - δηλητήριο στην ύπαιθρο της Θεσσαλονίκης

Με νερό ακατάλληλο για πόση, ακόμη και για οικιακή χρήση, υδροδοτούνται εκατοντάδες νοικοκυριά 26 χωριών σε επτά δήμους του νομού Θεσσαλονίκης. Της Φανής Σοβιτσλή
fanisovi@gmail.com

Στις εκλογές… αγκαζέ με τα πρακτικά

Οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από την Κουμουνδούρου, ως απάντηση σε όσα του καταμαρτυρούν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφορικά με την αρνητική στάση που κράτησε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια, ήρθαν να προστεθούν στην… προεκλογική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, που ουσιαστικά βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ κιόλας της αναμέτρησης της 6ης Μαϊου.

Όλοι κατά Τσίπρα για την εμπλοκή

Οι αρχικοί χαμηλοί τόνοι για το τι πραγματικά συνέβη στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια, έκρυβαν τελικά ένα κοχλάζον παρασκήνιο. Με τον Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, και στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής τόσο από την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά όσο και από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στο… δεύτερο ημίχρονο τα σπουδαία

Το κυρίαρχο ζητούμενο από τη συνάντηση του Κάρολου Παπούλια με τον Αντώνη Σαμαρά, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ήταν να μην υπάρξει ναυάγιο. Να μην ολοκληρωθεί δηλαδή η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσα σε… δέκα λεπτά, αλλά να υπάρξει μια ουσιαστική ζύμωση. Μια πρώτη ρεαλιστική απόπειρα συνεννόησης, που θα αποτελέσει και το εφαλτήριο για τη ζητούμενη σύνθεση.

Η επιστροφή του Σουφλιά

Λίγες ώρες πριν από το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια, από το οποίο υπάρχει η προσδοκία ότι θα προκύψει λύση στο πολιτικό αδιέξοδο, με τη συμφωνία για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας, ο Γιώργος Σουφλιάς επιχείρησε τη δική του παρέμβαση, με δήλωση στην εφημερίδα «Real News».

Οι έξυπνοι ελιγμοί του Παπούλια

Ένας έμπειρος πολιτικός σαν τον Κάρολο Παπούλια, αποδεικνύεται απόλυτα πολύτιμος για την αποφυγή της διολίσθησης της χώρας σε ακυβερνησία και ακραίο χάος, στη σημερινή εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανάδες

Ο κ. Δραγασάκης τα είπε όλα!

Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Τι ακριβώς λέει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Τι ακριβώς εννοεί;

Πόσα από αυτά που λέει τα εννοεί και τι εννοεί από όσα λέει;

Ντούντα, συγγνώμη…

Το 1999 ήταν μια περίεργη χρονιά για τον μπασκετικό Ολυμπιακό του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Χωρίς δυο untouchable μεγέθη, όπως ήταν ο Ντίνο Ράτζα και ο Ντέγιαν Μποντίρογκα για τον Παναθηναϊκό του Λευτέρη Σούμποτιτς, ο «σοφός» είχε καταφέρει να φτιάξει και πάλι μια ομάδα… οδοστρωτήρα.