Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Φόβοι για θαμμένες οβίδες στο βυθό του Αξιού



Φρένο στις εργασίες κατασκευής της Γέφυρας του Αξιού, που συνδέει χωριά του δήμου Δέλτα, έβαλε εδώ και τρεις μήνες ο εντοπισμός οβίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο βυθό του ποταμού.

ΔΗΜΟΣ Στα δικαστήρια με την ΠΟΕ για την πλατεία


Στα δικαστήρια οδηγήθηκε η αντιπαράθεση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη με την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ) σχετικά με τη χρήση της πλατείας Αγίας Σοφίας για την επέτειο μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

 Του Φώτη Κουτσαμπάρη

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Μοχλός ανάπτυξης σε απειλή


Σε μοχλό ανάπτυξης της οικονομικής δραστηριότητας των χονδρεμπόρων μπορεί να μετατραπεί η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το σχέδιο που έχει δρομολογήσει και υλοποιεί η σημερινή διοίκηση. 

Του Φώτη Κουτσαμπάρη

Έτσι σε θέλουμε Τάσο


Οι ευχές μας σε συνοδεύουν και αύριο να περάσεις και αυτό τον «σκόπελο» της ασθένεια σου  με επιτυχία και να σε δούμε και πάλι στον κήπο σου όπως πριν από λίγο καιρό που σε είδαμε.

Πρόταση-έκπληξη από Κεφαλογιάννη


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ

Ποδαρικό… τρέχοντας θέλει να κάνει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στη Συγγρού, καθώς από αύριο ουσιαστικά ο νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας πιάνει δουλειά, μετά την εντολή αλλαγής που του έδωσαν τα μέλη του κορυφαίου οργάνου της Παράταξης.