Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Από 8,6 μέχρι 9,2% αυξάνονται τα τιμολόγια της ΔΕΗ


Aπό 8,6 έως 9,2% διαμορφώνεται το ποσοστό των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ που ισχύουν αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις που έκανε σήμερα το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ). Για τις εμπορικές, βιομηχανικές και αγροτικές χρήσεις οι αυξήσεις κυμαίνονται από 10- 12%.

Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη


Πορεία πραγματοποιούν αυτή την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Εγνατία φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, όπου η κυκλοφορία έχει σταματήσει και από τα δύο ρεύματα του δρόμου και σε κάθε γωνία βρίσκονται δυνάμεις των ΜΑΤ.

Ανακαλύφθηκε η μεγαλύτερη δομή στο Σύμπαν


Τη μεγαλύτερη γνωστή δομή στο Σύμπαν, ανακάλυψε ομάδα αστρονόμων φέρνοντας νέα δεδομένα στην προσπάθεια προσέγγισης του δομικού προσδιορισμού του σύμπαντος.
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια ομάδα από κβάζαρ, τη μεγαλύτερη δομή του σύμπαντος, η οποία καλύπτει 4 δισεκατομμύρια έτη φωτός απόσταση.

Σπουδαία επιστημονική ανακάλυψη...


Ανακαλύφθηκε ο «κλώνος» της γης

 Όπως ανακοίνωσε μια επιστημονική ομάδα, εντόπισε έναν εξωπλανήτη που έχει τα περισσότερα κοινά χαρακτηριστικά από κάθε άλλο με αυτά της Γης μας.

Κλειστές οι τράπεζες την ερχόμενη Τετάρτη


Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις τράπεζες αποφάσισε η ΟΤΟΕ την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου.Εικοσιτετράωρη πανελλαδική παντραπεζική απεργία αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ) για την προσεχή Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, που αφορούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.