Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Παραμένουν όλοι οι εργαζόμενοι στο ΤΤ


Την πρόταση για μείωση 30% στις αποδοχές των εργαζομένων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προκειμένου να διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας, αποδέχθηκαν οι συνδικαλιστικές ενώσεις της τράπεζας κατά τη διάρκεια της κρίσιμης συνάντησης που είχαν το Σάββατο το μεσημέρι με την διοίκηση.

Δήλωση Στέφανου Μάνου για το θάνατο του Αλί Μπιράντ


Με ιδιαίτερη λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο του καλού Τούρκου δημοσιογράφου Αλί Μπιράντ. Στη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών συναντηθήκαμε πολλές φορές και διατηρώ στη μνήμη μου το χιούμορ του, την πρακτικότητα και την αγάπη του για την ελευθερία.  Ήταν πάντοτε ένας πολύ χρήσιμος συνομιλητής.

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Μεχμέτ Αλί Μπιράντ


Πλήθος κόσμου συνέρευσε σήμερα στην κηδεία του Τούρκου δημοσιογράφου, Μεχμέτ Αλί Μπιράντ, στο τέμενος Τεσβικίγε, στην Κωνσταντινούπολη. Οπως αναφέρει η Χουριέτ, στην τελετή παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκούλ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, πολιτικοί και χιλιάδες προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο, από μουσικούς μέχρι διπλωμάτες, επιχειρηματίες, αλλά και κληρικούς.

Κι η «Ελιά του Πλάτωνα» στο τζάκι


Όλο και περισσότερες μάχες και μάλιστα σε πεδία που κανείς μέχρι σήμερα δεν θα μπορούσε να φανταστεί, δείχνει να κερδίζει ο καρκίνος της οικονομικής εξαθλίωσης που εδώ και χρόνια έχει αρχίσει να κατατρώει το κοινωνικό σώμα. 

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι δικαστές


Προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων και συνέχιση κατάθεσης αγωγών στο Μισθοδικείο κατά τις μείωσης των αποδοχών τους, αποφάσισαν σήμερα οι δικαστές και οι εισαγγελείς κατά τις έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) και της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ).

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης


Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες στο Ωραιόκαστριο Θεσσαλονίκης, πλησίον της διασταύρωσης της Συμμαχικής οδού με την οδό Γκιόλα. Ένα Ι.Χ. που οδηγούσε 24χρονος, ξέφυγε από την πορεία του, ανετράπη και προσέκρουσε σε κολώνα.