Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Αλλάζει και πάλι ο χάρτης του ασφαλιστικού συστήματος


ΝΕΟ κύμα επώδυνων αλλαγών στη ζωή χιλιάδων ασφαλισμένων αναμένεται να επιφέρει η προωθούμενη από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Στο στόχαστρο βρίσκονται αυτή τη φορά οι εργαζόμενοι ηλικίας 50-55 ετών, οι οποίοι παρά τις πολυάριθμες μέχρι σήμερα ανατροπές έχουν καταφέρει να διατηρήσουν αρκετά κεκτημένα. Οι νέες παρεμβάσεις που σχεδιάζει η κυβέρνηση θα μειώσουν έως 30% συντάξεις που καταβάλλουν ειδικά ταμεία όπως αυτά των ΔΕΚΟ και τραπεζών, αλλά και των ελεύθερων επαγγελματιών, γιατρών, δικηγόρων και μηχανικών, τις οποίες θα λάμβαναν όσοι ασφαλίστηκαν για πρώτη φορά μετά το 1983.  

«Χρυσή Αυγή» "Πάνω από 50.000 Έλληνες τίμησαν τους Ήρωες των Ιμίων". Μεγαλειώδης πορεία (Φωτορεπορτάζ, Βίντεο)



Πάνω από 50.000 Έλληνες τίμησαν την μνήμη των Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού που έπεσαν ηρωικά στα Ίμια στην μεγαλύτερη Εθνικιστική συγκέντρωση που έγινε ποτέ!

Κλείνουν την Εγνατία σήμερα οι αγρότες


Οι αγρότες θα κλείσουν τον δρόμο πεζοί, χωρίς να χρησιμοποιήσουν τα αγροτικά τους μηχανήματα και τα τρακτέρ, που θα μείνουν παρατεταγμένα παραπλεύρως της Εγνατίας Οδού.