Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Κατ' οίκον κράτηση με «βραχιολάκι»


Σε δημόσια διαβούλευση έθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, το νομοσχέδιο για την αποφυλάκιση κρατουμένων υπόδικων, καταδίκων και όσων λαμβάνουν άδεια, με τη χρήση ηλεκτρονικού βραχιολιού.

Παπαγεωργόπουλος μέσα από τη φυλακή: Έδωσαν ελαφρυντικά στον Κοσκωτά αλλά όχι σε μένα


- Ας μου παρουσιάσουν ένα στοιχείο ενοχής και δε θα κάνω έφεση λέει ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος
- Θέτει 13 ερωτήματα και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης

- Ζητά από τη Νέα Δημοκρατία αντί "της αμήχανης στάσης" να προσλάβει νομικούς να ψάξουν την υπόθεση!
- "Δόξα τω Θεώ είναι καλά" δήλωσε η σύζυγός του Ελένη που τον επισκέφθηκε την Παρασκευή
- Σε εκείνη έδωσε τη δήλωση για να την καθαρογράψει και να τη δώσει στα ΜΜΕ
- Δεκτό το αίτημά του να μεταφερθεί σε κελί μη καπνιζόντων
- Πώς πέρασε το πρώτο 48ωρο του στη φυλακή  Διαβατών
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπορίας στη Θεσσαλονίκη


Εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη κύκλωμα το οποίο εξωθούσε αλλοδαπές γυναίκες στην πορνεία, σε οίκους ανοχής της πόλης. Συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους στο κύκλωμα 6 άτομα, τέσσερις Έλληνες, τρεις άνδρες ηλικίας 54, 45 και 22 ετών και μια 50χρονη γυναίκα και δύο υπήκοοι Ρουμανίας, ένας 35χρονος άνδρας και μία 23χρονη γυναίκα. Συνελήφθη επιπλέον μια 21χρονη Ρουμάνα για κατοχή ναρκωτικών.

Η Δράση για το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου


Η Δράση εκφράζει την ανησυχία της για την κατηφόρα που έχει πάρει ο πολιτικός διάλογος στην χώρα μας. Είναι θλιβερό, αλλά και επικίνδυνο, το ότι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, ακολουθούν τα ακραία και γραφικά κόμματα στον ευτελισμό κάθε έννοιας πολιτικής αντιπαράθεσης.

"Χρυσή Αυγή" Σκηνικό ντροπής κατά της Χρυσής Αυγής στην Πάρο - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


-Επίθεση αριστεριστών χθες το βράδυ στην οργανωτική συνδιάσκεψη της Τ.Ο. Πάρου
Ομάδες αναρχοαριστεριστών με αστυνομική κάλυψη επιχείρησαν πριν από λίγο να επιτεθούν στην οργανωτική συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής Πάρου. Η αστυνομία ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους έφερε συνοδεία μέχρι την αίθουσα της εκδήλωσης κι έτσι οι γνωστές... λιράτες κότες πήραν θάρρος. Η απόπειρά τους να διαλύσουν την συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής όμως απέτυχε παταγωδώς. Και μόνο στη θέα των Συναγωνιστών, οι παρακρατικοί διαλύθηκαν "πετώντας" και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τρέχουν ακόμα με κατεύθυνση προς τη θάλασσα. Η συγκέντρωση συνεχίζεται κανονικά.

Μπορούμε να φανταστούμε τον Αλέξανδρο Υψηλάντη στη… Χρυσή Αυγή;


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Κυριακή πρωί (η προηγούμενη) και στην Εκκλησία των Ταξιαρχών στο Πεδίον του Άρεως, ένα πλήθος ανθρώπων στεκόταν μπροστά στον τάφο του Πόντιου Πρίγκιπα Αλέξανδρου Υψηλάντη, ατενίζοντας την γαλήνια μορφή του πάνω στο νεκρικό κρεβάτι.

Γύρω τριγύρω, ο κόσμος σταματούσε την πρωινή του βόλτα, μερικοί και το πρωινό τζόκινγκ. 

Η Ένωση Αποστράτων Ποντίων Αξιωματικών «Αλέξανδρος Υψηλάντης», με επικεφαλής τον βετεράνο και αειθαλή Γιώργο Τσαλουχίδη, τιμούσε όπως κάθε χρόνο τον φλογερό πατριώτη, τον αριστοκράτη που εγκατέλειψε πλούτη και μια άνετη ζωή και αξιώματα και την εύνοια του Τσάρου Αλέξανδρου Α΄, για να αναλάβει την ηγεσία της Φιλικής Εταιρίας ως Γενικός Έφορος, να ανάψει την φωτιά της Επανάστασης στις παραδουνάβιες ηγεμονίες, να δημιουργήσει τον Ιερό Λόχο, να χάσει το χέρι του στη μάχη και στο τέλος τη ζωή του.