Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώτη ήττα της Ελλάδας στο ευρωμπάσκετ

Πρώτη ήττα της Ελλάδας στο ευρωμπάσκετ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Την πρώτη της ήττα στο Ευρωμπάσκετ γνώρισε η Ελλάδα με 81-72 από την Ιταλία, ωστόσο πέρα από την απώλεια της πρωτιάς στον όμιλο τα... κακά νέα είναι πως θα πορευθεί με αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα και στη δεύτερη φάση.

Β. ΠAΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Τα δίνει όλα με Τσοβόλα

H ζωή καμιά φορά παίζει περίεργα παιχνίδια. Στην πολιτική αυτό είναι συνηθέστερο. Όταν το μακρινό 1989 ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος υπερψήφιζε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ αλλά και τους βουλευτές του Συνασπισμού την παραπομπή του Δημήτρη Τσοβόλα στο ειδικό δικαστήριο, προκειμένου να δικαστεί για την πολύκροτη υπόθεση του σκανδάλου Κοσκωτά, ασφαλώς δεν φανταζόταν ότι 24 χρόνια μετά θα κατέφευγε ο ίδιος στον άνθρωπο τον οποίο έστειλε τότε στο εδώλιο, για να τον απαλλάξει από τη βαρύτατη ποινή της ισόβιας κάθειρξης που του επιβλήθηκε πρωτοδίκως.


Του Νίκου Ηλιάδη

Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες από τις πορείες για τη ΔΕΘ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις νεαροί ηλικίας 19, 22 και 23 ετών, που συνελήφθησαν το Σάββατο μετά την ένταση που επικράτησε στην Καμαρά και αφού είχαν ολοκληρωθεί οι τέσσερις πορείες για τα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ.

Τραγικό θάνατο βρήκε 55χρονος στην Αριδαία

Τραγικό θάνατο βρήκε 55χρονος σε ορεινή περιοχή της Αριδαίας, στον νομό Πέλλας. Ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε ο 55χρονος ανατράπηκε ενώ κινούνταν σε πλαγιά, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να καταπλακωθεί και να τραυματιστεί θανάσιμα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στο πλαίσιο εγκαινίων της 78ης ΔΕΘ, με πρωτοβουλία πολιτικών, επαγγελματικών και συνδικαλιστικών φορέων, κινήσεων και πρωτοβουλιών, πραγματοποιήθηκαν χθες (07-09-2013), συναθροίσεις και πορείες, οι οποίες διήλθαν ειρηνικά μέσω κεντρικών οδών της πόλης.

Έρχονται νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό

Περικοπών συνέχεια στις παροχές του ασφαλιστικού συστήματος. Οι κύριες συντάξεις, τα εφάπαξ, οι επικουρικές και γενικότερα οι παροχές των ασφαλιστικών ταμείων τίθενται και πάλι στην «προκρούστεια κλίνη», καθώς τα ελλείμματα του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος είναι εκτός ελέγχου, λόγω της παρατεταμένης ύφεσης και της πρωτοφανούς ανεργίας.

Σεισμική δόνηση στην Κρήτη

Δυνατή σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Κρήτη στις 7.59 σήμερα το πρωί.  Ο σεισμός ήταν μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό σεισμολογικό ινστιτούτο, ενώ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών.

Στη μάχη της επιβίωσης: Έλληνες δουλεύουν με αλλοδαπούς για 3 ευρώ!

Η Εθνική «σκόρπισε» με 84 - 61 την Τουρκία

Η Εθνική «σκόρπισε» με 84 - 61 την Τουρκία

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ
Μεγάλη νίκη με σκορ 61 - 84 πέτυχε η εθνική μας ομάδα έναντι της Τουρκίας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση.


Η Γερμανία τίμησε τον τούρκο «όρθιο διαδηλωτή»

Με το σημαντικότερο γερμανικό βραβείο για τα ανθρώπινα δικαιώματα τιμήθηκε ο τούρκος χορευτής Ερντέμ Γκιουντούζ, που έγινε γνωστός ως «όρθιος διαδηλωτής» κατά τη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων για το πάρκο Γκεζί στην Κωνσταντινούπολη.