Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Οι εχθροί που απειλούν την καρδιά μας

Διακοπή του καπνίσματος, κατανάλωση τουλάχιστον πέντε μερίδων φρούτων και λαχανικών ημερησίως, λιγότερο αλάτι στο φαγητό, περιορισμός των λιπαρών τροφών και του αλκοόλ και άσκηση το ελάχιστο 30 λεπτά την ημέρα.

Της Νικολέττας Μπούκα
nikolettabouka@yahoo.gr

Θεσσαλονίκη. Αντεξουσιαστές επιχείρησαν να επανακαταλάβουν κτίριο στην Τούμπα

Αντεξουσιαστές επιχείρησαν να επανακαταλάβουν κτίριο στην Τούμπα ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ
Το κτίριο του πρώην ορφανοτροφείου στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στην Τούμπα Θεσσαλονίκης επιχείρησε να επανακαταλάβει ομάδα αντεξουσιατών.

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ Γιορτάζει τα 100 χρόνια της ενσωμάτωσης στο ελληνικό κράτος


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα εορταστούν τα εκατό χρόνια που συμπληρώνονται φέτος από την έκδοση του Ψηφίσματος της ιεράς κοινότητας για την ενσωμάτωση της Αθωνικής μοναστικής πολιτείας στο ελληνικό κράτος.

Της Μαριάνας Παπαδάκη

«Καρατόμηση» προϊσταμένων Εφοριών

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Την «καρατόμηση» των προϊσταμένων των Εφοριών που έχουν χαμηλές επιδόσεις αναμένεται να ζητήσει ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης στο επόμενο διάστημα, μετά την ολοκλήρωση της αποτίμησης των επιδόσεων του τελευταίου 9μηνου.

Σαμαράς: Δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές

«Δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου.

Νίκος Νικολόπουλος: «Με δανεικά αγόρασαν τον ΟΠΑΠ»

Σε ομιλία του στην βουλή ο Ανεξάρτητος βουλευτής  κ. Νίκος Νικολόπουλος αναφέρθηκε στην εξαγορά του ΟΠΑΠΑ και είπε:

«Μπορεί ένας επιχειρηματικός όμιλος να προχωρά στην εξαγορά του ΟΠΑΠ, όταν ο ένας εκ των βασικών μετόχων του χρωστά εκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό δημόσιο;

Αυτή είναι η εγκύκλιος Τέντε που οδήγησε στην εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής


Από το Σεπτέμβριο του 2012 χρονολογείται η εγκύκλιος του τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, βάσει της οποίας έγιναν οι συλλήψεις μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα από τον γύρο της Πελοποννήσου. Δείτε εικόνες


Η Πελοπόννησος (γνωστή και ως Μωρέας ή Μωριάς) είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας και ένα από τα εννέα γεωγραφικά της διαμερίσματα.

Κεδίκογλου: Η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της

Κεδίκογλου: Η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της

«ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»
«Η δημοκρατία έχει θεσμούς προστασίας της και και η δικαιοσύνη κάνει της δουλειά της» ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, αμέσως μετά τις συλλήψεις βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Τη Δευτέρα στη Βουλή η ρύθμιση για αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ

Νομοθετική ρύθμιση για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων, όταν εναντίον προσώπων που τα διοικούν ή Βουλευτών τους, έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματικές πράξεις προωθεί η Κυβέρνηση

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης. Καταζητούνται άλλοι 34

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Στη σύλληψη του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη προχώρησε νωρίς το πρωί η αστυνομία, μετά από σχετικά εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους από την Εισαγγελία Πρωτοδικών. Στα χέρια της αστυνομίας και ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης του κόμματος στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης.

Συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος- Εντάλματα για Λαγό και Κασιδιάρη

Συγκλονιστικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Τη σύλληψη του Ν. Μιχαλολιάκου και ενός βουλευτή της Χρυσής Αυγής ανακοίνωσε η αστυνομία


Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛΑΣ - συλλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών της Χρυσής Αυγής

Μεταξύ των στελεχών, σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, βρίσκεται και ο επικεφαλής της ΧΑ.
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε όλη την επικράτεια σε εξέλιξη. Έχουν ξεκινήσει οι συλλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών του σκληρού πυρήνα της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Χαροπαλεύει ο 23χρονος που μαχαιρώθηκε στο Μεσολόγγι

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας στο Μεσολόγγι, παρουσία αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Παρασκευή στο κέντρο της πόλης, μεταξύ οπαδών αθλητικών συλλόγων.

ΟΓΑ: Παράταση για τα δικαιολογητικά ανασφαλίστων υπερηλίκων

Παράταση στην προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για τον έλεγχο των συντάξεων ανασφαλίστων υπερηλίκων με χώρα γέννησης την Ελλάδα έδωσε ο ΟΓΑ.

ΗΠΑ: Πιλότος έπαθε έμφραγμα εν πτήσει και πέθανε

Στιγμές τρόμου επικράτησαν μέσα σε πτήση της United Airlines, την Πέμπτη, με προορισμό το Σιάτλ όταν ένα μέλος του πληρώματος ενημέρωσε τοους επιβάτες ότι ο πιλότος έχει υποστεί έμφραγμα και γι' αυτό απαιτείται η παρουσία κάποιου γιατρού. Παράλληλα οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι το αεροσκάφος πρόκειται να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στην πόλη Μπουζ.