Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 4-2-2014

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Ήπειρο, στα ηπειρωτικά από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα, στην Ήπειρο και στα νησιά του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου, περιμένουμε την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά των παραπάνω ηπειρωτικών περιοχών ενώ στην Κρήτη θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες.

Να πως υποκλέπτουν τα προσωπικά μας δεδομένα

Έγγραφα που διέρρευσαν στη δημοσιότητα από τον πληροφοριοδότη πρώην στέλεχος της NSA Edward Snowden καταδεικνύουν ότι η αμερικανική κυβέρνηση έχει προβεί σε μαζικές επιχειρήσεις υποκλοπής δεδομένων και παρακολουθήσεων σε ολόκληρη την υφήλιο – συμπεριλαμβανομένων και υποκλοπών απέναντι σε χώρες που θεωρούνται «σύμμαχοί της»:

Μαθητής του σχολείου της Μόσχας ο δράστης που εισέβαλε και σκότωσε δύο ανθρώπους


Ο ένοπλος που εισέβαλε σήμερα σε σχολείο στα περίχωρα τηςΜόσχας σκοτώνοντας δυο ανθρώπους και συλλαμβάνοντας ομήρους, είναι μαθητής του σχολείου αυτού, δήλωσε εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με τον οποίο αστυνομικοί αφόπλισαν το δράστη και τον συνέλαβαν.Νεκροί είναι ένας αστυνομικός και ένας καθηγητής, ενώ ένας ακόμα αστυνομικός τραυματίσθηκε.

Ένα εκατομμύριο Έλληνες αντιμετωπίζουν πρόβλημα Στυτικής Δυσλειτουργίας

Πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες αντιμετωπίζουν πρόβλημα Στυτικής Δυσλειτουργίας, σύμφωνα με στοιχεία της  Ευρωπαϊκής Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής μετά από μελέτες σε συνεργασία με εγχώριους Ανδρολόγους.
Το πρόβλημα, όπως αναφέρει ο χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος κ Θάνος Παλλαντζάς  «αφορά συνήθως διαταραχές της στύσης με  τη μορφή της ελαττωμένης σκληρότητας η της διαταραχής της διάρκειας, για διάστημα τουλάχιστον έξι  μηνών, χωρίς να λείπουν οι διαταραχές της επιθυμίας και οι διαταραχές εκσπερμάτισης  με  συνηθέστερο πρόβλημα την πρόωρη  εκσπερμάτιση».

Νίκος Χουντής: Οι ανάλγητες και ανίκανες μνημονιακές κυβερνήσεις, ξέχασαν πάλι να ζητήσουν ενίσχυση για απολυμένους, από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση!!


· Η Ελλάδα σε 7 χρόνια έχει καταθέσει μόνο 1 αίτηση χρηματοδότησης, ενώ η Ισπανία κατέθεσε 18 και η «πλούσια Γερμανία» 7 αιτήσεις για ενίσχυση απολυμένων 

· Απάντηση της Επιτροπής στον Ν. Χουντή 

ΖΥΡΙΖΑ: "ΟΧΙ στο κλείσιμο της ΕΛΒΟ και στην απόλυση των εργαζομένων της"

   ΟΧΙ στην εκκαθάριση και στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας
 " Με αφορμή τον διορισμό ειδικού εκκαθαριστή στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ ΑΒΕ), οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, όπως και οι βουλευτές μέλη της Επιτροπής Άμυνας Γιάννης Αμανατίδης, Λίτσα Αμμανατίδου - Πασχαλίδου, Γιώργος Βαρεμένος, Ιωάννα Γαϊτάνη, Θοδωρής Δρίτσας, Αγνή Καλογερή, Τάσος Κουράκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Βασίλης Χατζηλάμπρου έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση :

Μπλόκα στους δρόμους στήνουν από σήμερα οι αγρότες

Στις περιοχές όπου έχουν αποφασίσει να στήσουν μπλόκα κατευθύνονται αγρότες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, με αυτούς από τη Θεσσαλία και την Ημαθία να πρωτοστατούν, ενώ άλλοι παραμένουν σε στάση αναμονής μέχρι και την Τετάρτη.

Συνεννόηση: Ύψιστη πράξη πατριωτισμού και πολιτικής ευθύνης


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Η Ελλάδα πρέπει να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα (ίσως και επί του πλανήτου), όπου κυριαρχεί συνεχώς η αίσθηση πως υπάρχει άγνοια κινδύνου.

Έτσι, την ώρα που στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας συνεχίζει να παραμένει ανοιχτή η πόρτα του φρενοκομείου, διάφορες δυνάμεις (υποτίθεται πολιτικές) εκτοξεύουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι, περνάμε τον καιρό μας μπαρουφολογώντας γύρω από την επιστροφή στη δραχμή και παθαίνουμε σοκ στην ιδέα ενός «μεγάλου συνασπισμού», στην υπόλοιπη Ευρώπη συνεννοούνται και καταλήγουν σε σημαντικές συμφωνίες.

Σείεται ξανά η Κεφαλονιά: Νέος ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ!



Με 40 μπλόκα μετρούν τις δυνάμεις τους οι αγρότες

Για ακόμη μια χρονιά, οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα ζεσταίνουν τις μηχανές τους και ετοιμάζονται να στήσουν μπλόκα με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για σχετικά με ζητήματα που αφορούν στο υψηλό κόστος παραγωγής και τα δάνεια.