Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

"IΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ " Δίωξη για ξέπλυμα στη διευθύντρια του ανοσολογικού

Μισθοί που έμεναν “παγωμένοι” επί χρόνια, ύψους περίπου 600.000 ευρώ, και αγορές ακινήτων 1,2 εκατομμυρίου ευρώ βρέθηκαν στο “στόχαστρο” του εισαγγελέα διαφθοράς Αργύρη Δημόπουλου για την υπόθεση των υπεραγορών στο ανοσολογικό τμήμα του “Ιπποκράτειου” νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Του Κώστα Καντούρη

K. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Επενδύσεις σε έργα διαχείρισης στερεών και υγρών αποβλήτων

Λουκέτο στις χωματερές, που συνεχίζουν να αποτελούν πληγή για το περιβάλλον και στην Κεντρική Μακεδονία, στοχεύει να βάλει το υπουργείο Περιβάλλοντος μέχρι το τέλος του έτους.

Της Φανής Σοβιτσλή

Τον πέταξαν από διώροφο λεωφορείο! (VIDEO)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει έναν επιβάτη να εκσφενδονίζεται από διώροφο λεωφορείο, που είναι εν κινήσει, στο Λονδίνο.

Οι κάμερες του λεωφορείου αποκάλυψαν πως ένας επιβάτης πλησίασε το θύμα και με μία κλωτσιά στο στήθος τον...πέταξε από το παράθυρο!

«Οχι» Ελβετών στην αναδρομική φορολόγηση ελληνικών καταθέσεων


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ-ΣΛΟΥΜΠΦ
Επιμένει η ελληνική πλευρά στη φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία παρά τα προσκόμματα που θέτουν οι ελβετικές Αρχές όπως προέκυψε και από τη σημερινή συνάντηση των δύο πλευρών για το θέμα.

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ…

Η διεθνής νομισματική κρίση αποδεικνύει πόσο φαιδρές είναι οι ιστορίες περί επιστροφής στην δραχμή των σύγχρονων γελωτοποιών της οικονομίας και της πολιτικής –και όχι μόνον στην Ελλάδα

του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

Απάντηση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στο Νίκο Χουντή για κάλυψη χρηματοδοτικού κενού.

"Μετά το «Γιάννη ξέχνα το» του Σόιμπλε στον Γιάννη Στουρνάρα, αναφορικά με το κούρεμα του ελληνικού χρέους, τώρα και ο Μάριο Ντράγκι δίνει νέο χαστούκι στον έλληνα υπουργό οικονομικών, απαντώντας στο Νίκο Χουντή, κάνοντας  σαφή την υπαναχώρηση δανειστών από τη δέσμευσή τους, της ανανέωσης των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν οι Εθνικές Κεντρικές Τράπεζες (ANFA rollover), ύψους 5.6 δις ευρώ !!!

Αίτηση εξαίρεσης των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου κατέθεσε η Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Δελτίο τύπου
Έπειτα από σωρεία παρανομιών και παρατυπιών κατά την ανακριτική διαδικασία, που παραβίασαν τα θεμελιώδη δικαιώματα των κατηγορουμένων, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης των ανακριτριών που πρωτοστατούν στην πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

Έτσι θα κάνει την περίφημη «διαπραγμάτευση» ο ΣΥΡΙΖΑ; Βρίζοντας όποιον βρει μπροστά του;


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Υποτίθεται πως ένα από τα «όπλα» του ΣΥΡΙΖΑ – ίσως το πιο πολυδιαφημισμένο – είναι πως θα επιδοθεί σε σκληρή διαπραγμάτευση με τους δανειστές, η οποία θα έχει ευτυχή έκβαση, επειδή εκεί στην Κουμουνδούρου είναι καλύτεροι διαπραγματευτές.

Αν κρίνουμε από τη σπασμωδική συμπεριφορά τους της τελευταίας περιόδου, το επιχείρημα έχει καταρριφθεί και το όπλο είναι άσφαιρο.

Ρίχτερ και κακοκαιρία δοκιμάζουν την Κεφαλονιά

ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ, ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
Εξω από τα σπίτια τους, σε αντίσκηνα, γήπεδα και λεωφορεία, πέρασαν τη νύχτα τους πολλοί κάτοικοι της Κεφαλονιάς, αντιμέτωποι με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τον τρόμο ενός νέου σεισμού και αποκομμένοι από πολλές περιοχές του νησιού.