Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Γενική πρόγνωση καιρού για την Κυριακή

Παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά και το Ανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014. Το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν ενώ θα χιονίσει στα ορεινά.

Βερολίνο: Τα αντίπαλα στρατόπεδα να σεβαστούν τη συμφωνία εξόδου από την κρίση

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ- Βάλτερ Σταϊνμάγερ κάλεσε το Σάββατο την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση στην Ουκρανία να σεβαστούν τη συμφωνία εξόδου από την κρίση, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο.

Οι Ουκρανοί πανηγυρίζουν στο πρόεδρικό μέγαρο

Κοσμοσυρροή παρατηρείται από το πρώι του Σαββάτου στην εγκαταλειμένη προεδρική κατοικία του Βίκτορ Γιανουκόβιτς που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15χλμ. από το Κίεβο.
Κάτοικοι του Κιέβου, οπαδοί της αντιπολίτευσης που μέχρι πρότινος πάλευαν στα χαρακώματα αλλά και απλώς άνθρωποι με περιέργεια συγκεντρώνονται στην προεδρική κατοικία και φωτογραφίζονται στις εγκαταστάσεις που μέχρι και σήμερα αποτελούσαν άβατο για τους κατοίκους της Ουκρανίας.

Μάσσα: Ο Σουμάχερ αντέδρασε κουνώντας το στόμα του

Άρχισε να αντιδρά ο Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με τον οδηγό της Φόρμουλα 1, Φελίπε Μάσσα, που τον επισκέφθηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται μετά το ατύχημα που είχε στο σκι.

Το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά

Σε κλίμα βαθύτατης θλίψης και συγκίνησης είπαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι συγγενείς, στενοί φίλοι και συνεργάτες το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά, στο νεκροταφείο Μελισσίων, όπου έγινε σε στενό κύκλο- κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του- η κηδεία του δημοφιλούς τραγουδιστή, στιχουργού και ηθοποιού.

Εφορία : Γενναίο ψαλίδι 80% στα πρόστιμα

Ακόμα πιο χαμηλά τελικά τα ποσά των ποινών για καθυστέρηση υποβολής δήλωσης

Από ακόμα χαμηλότερη βάση ξεκινούν τελικά τα πρόστιμα της εφορίας, πάνω στην οποία θα διαπραγματευθεί το οικονομικό επιτελείο με την τρόικα. Οι έντονες αντιδράσεις, τόσο στο εσωτερικό της κυβέρνησης, όσο και στην αγορά, οδήγησαν τον πρωθυπουργό να ζητήσει ο ίδιος την άμεση - και γενναία - μείωση των ποινών. Αυτό σημαίνει ότι το - νέο - φορολογικό νομοσχέδιο θα προβλέπει ότι :

Δείτε εικόνες που εγραψαν ιστορία




Άνθρωποι που δεν φοβήθηκαν, άνθρωποι που αντιστάθηκαν, νικητές και ηττημένοι, αλλά πάντα πολύ τολμηροί. Δείτε τις εκπληκτικές εικόνες (Pics)

Στέφανος Νικήτας

Τι έκαναν οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ; Μια σημειολογική κίνηση με άρωμα… Ελλάδας και Πόντου...

Είναι το 61ο λεπτό της αναμέτρησης Γιουβέντους-Τράμπζονσπορ. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και το κλίμα σουρεαλιστικά ήσυχο εξαιτίας της πραναγγελθείσας… απεργίας της φανατικής «ασπρόμαυρης» εξέδρας. Η επακόλουθη σιωπή στο στάδιο διεκόπη ξαφνικά από μια βοή που ούτε το γκολ δεν προκαλεί. Και μετά κροτίδες, καπνογόνα, σημαίες, κασκόλ, συνθήματα.

Οι γονείς θα υποβάλλουν το Ε9 των ανήλικων παιδιών τους

Την έντονη ενόχληση του πρωθυπουργού προκάλεσαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία θα απαιτείται διαφορετικός (από τους γονείς) κλειδάριθμος στο Ε9 για τα ανήλικα τέκνα που έχουν εμπράγματα δικαιώματα σε ακίνητη περιουσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με στελέχη του οικονομικού επιτελείου και ζήτησε άμεσα να διευκρινιστεί η σχετική διάταξη της Γενικής Γραμματείας Εσόδων που θα μπορούσε να «ταλαιπωρήσει» τους Έλληνες φορολογούμενους.