Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Την Παρασκευή τα πρώτα «ραβασάκια» του ενιαίου φόρου ακινήτων

ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ TAXISNET

Από 1ης Αυγούστου ξεκινά η ανάρτηση στο ΤΑΧΙSnet των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, ενώ μέχρι τις 31 Αυγούστου θα πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση του φόρου.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.).

Ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων Αθήνας - Θεσσαλονίκης

Ηλεκτρονικά εισιτήρια θα διατίθενται από τα μέσα Αυγούστου στους επιβάτες του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη κι αντίστροφα, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, αλλά ακόμη και να επιλέγουν τη θέση, στην οποία θα καθίσουν.

Πανικός στην πιο διάσημη παραλία του Λος Άντζελες - Ενας νεκρός και 8 τραυματίες!

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τουλάχιστον οκτώ τραυματίστηκαν χθες από κεραυνό στη διάρκεια καταιγίδας στη διάσημη παραλία Venus Beach του Λος Άντζελες.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο θόρυβος από τον κεραυνό ήταν τόσο ισχυρός που ακούστηκε σαν έκρηξη.

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη διέλευση επικίνδυνων φορτίων

 Ο δήμος Βόλβης και η Επιτροπή Αγώνα Στρυμονικού Κόλπου οργανώνουν διαμαρτυρία ενάντια στη μεταλλουργία χρυσού την Τετάρτη 30 Ιουλίου


 Με κύριο αίτημα την άμεση διακοπή της διέλευσης φορτηγών που μεταφέρουν επικίνδυνα φορτία, ο δήμος Βόλβης και η Επιτροπή Αγώνα Στρυμονικού Κόλπου ενάντια στη μεταλλουργία χρυσού και εξόρυξης χαλκού, οργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014, στις 11 το πρωί, στο Ηρώο του Σταυρού.

Σκληρό δημοσιογραφικό μαρκάρισμα για την Κύπρο

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Με τον Κύπριο Πρόεδρο Αναστασιάδη να επισκέπτεται σήμερα την Αθήνα προκειμένου να ενημερώσει και να έχει συζητήσεις γύρω από τις τελευταίες περί το Κυπριακό εξελίξεις, ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά η κόντρα που είχαν το περασμένο Σάββατο, κατά την καθημερινή συνέντευξη Τύπου, δημοσιογράφοι και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μαρί Χαρφ. 

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Νεκρός 9χρονος που καταπλακώθηκε από πλάτανο

ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ
Σε τραγωδία κατέληξε το παιχνίδι δύο μικρών αδελφών, 9 και 4 ετών στις Κομποτάδες Λαμίας, όταν χθες το βράδυ ένας τεράστιος κορμός από τον πλάτανο της πλατείας κόπηκε στη μέση και χτύπησε τα δύο παιδιά.

Αποφασίζουν για τους ένστολους

Νέα σύσκεψη σήμερα για να βρεθεί λύση

Τη "χρυσή τομή" για το θέμα των ενστόλων αναζητά η κυβέρνηση, μετά την απόφαση της δικαιοσύνης που υποχρεώνει το κράτος να επαναφέρει τις αποδοχές του στα επίπεδα πριν τις περικοπές, ενώ θα πρέπει να τους επιστρέψει αναδρομικά τα χρήματα που του έκοψε.

Απίστευτο! Η Λήμνος περπάτησε λόγω... σεισμού!

Ναι, οι δυνάμεις ήταν τόσο ισχυρές κατά τη διάρκεια του μεγάλου σεισμού που έπληξε το νησί ώστε η Λήμνος κυριολεκτικά... περπάτησε και πλέον βρίσκεται πιο κοντά στο νησί του Αγίου Ευστρατίου

Ψαλιδισμένες συντάξεις από τις 30/7 – Προκαταβολική παρακράτηση φόρου

Περισσότεροι από 700.000 συνταξιούχοι θα διαπιστώσουν μειώσεις στις συντάξεις τους καθώς αλλάζει ο τρόπος παρακράτησης φόρου, για όσους παίρνουν περισσότερες από μία.Η παρακράτηση του φόρου θα γίνεται από αυτό το μήνα προκαταβολικά στο σύνολο των συντάξεων και όχι σε κάθε σύνταξη ξεχωριστά όπως γινόταν μέχρι τον Ιούλιο.