Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Αρχισε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ στο Taxisnet

ΣΕ 5 ΔΟΣΕΙΣ Η ΠΛΗΡΩΜΗ
Αναρτώνται σταδιακά στο TAXISnet τα στοιχεία της εκκαθάρισης των Ε9 των φορολογούμενων από τα οποία προκύπτει ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), που πρέπει να καταβληθεί σε 5 μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη μέχρι τέλος Αυγούστου.

Ενιαίος Φόρος Ακινήτων: Ξεκίνησε η διαδικασία των εκκαθαριστικών

-Ο υπολογισμός του φόρου γίνεται σύμφωνα με τα δηλωθέντα στοιχεία του Ε9 
– Σε πέντε ισόποσες δόσεις η εξόφληση

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή η ανάρτηση στο Taxinet των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), καθώς και του συμπληρωματικού φόρου.

«ΑΧΕΠΑ» Κίνδυνος ελλείψεων σε φάρμακα για οροθετικούς

Χωρίς αντιρετροϊκά φάρμακα για τους οροθετικούς εξωτερικούς ασθενείς του κινδυνεύει να μείνει το ΑΧΕΠΑ, καθώς έχει εξαντληθεί ο σχετικός προϋπολογισμός του νοσοκομείου.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ Δυσοσμία λόγω ευτροφισμού

Στα φαινόμενα του ευτροφισμού αλλά και των αναερόβιων διαδικασιών στα νερά του Θερμαϊκού κόλπου αποδίδει ο δήμος Θεσσαλονίκης την περιστασιακή δυσοσμία που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της πόλης.

ΚΕΕΛΠΝΟ: Χαμηλός ο κίνδυνος εμφάνισης Εμπολα στην Ελλάδα


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΘ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Πολύ χαμηλός είναι ο κίνδυνος από την επιδημία του αιμορραγικού πυρετού Έμπολα της Δυτικής Αφρικής για την Ελλάδα όπως διευκρίνισε το ΚΕΕΛΠΝΟ, μετά τη διεπιστημονική συνάντηση για την εκτίμηση του κινδύνου.

Μεγάλη απάτη με sms που υπόσχεται… 850.000 λίρες Αγγλίας


«Συναγερμός» στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με παραπλανητικό μήνυμα που έχει σταλεί μαζικά σε χιλιάδες κινητά -Τι συνιστά η ΕΛ.ΑΣ. στους κατόχους κινητών

Βρούτσης: Εξαιρούνται τα ταμεία των ενστόλων από την ένταξη στο ΕΤΕΑ

Την εξαίρεση των Ταμείων των ενστόλων από την ένταξη στο ΕΤΕΑ ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης πριν από λίγο, κατά την έναρξη της συζήτησης για το πολυσυζητημένο πολυνομοσχέδιο στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ένα σούπερ μάρκετ δεν πετάει τρόφιμα – Τα κάνει ενέργεια για το 100% των αναγκών του

Ένα σούπερ μάρκετ στη Βρετανία αποδεικνύει ότι υπάρχει τρόπος να εκμεταλλευτούμε τα τρόφιμαπου καταλήγουν στους κάδους των απορριμμάτων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Από το Τμήμα Αλιείας της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς να υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στο Μέτρο 2.3 «Μεταποίηση και Εμπορία», ΕΠΑΛ 2007-2013. (Απόφαση αρ. 699/10-7-2014 (ΦΕΚ 1976/21-7-2014τ.Β΄)

Οι Ιταλοί λένε όχι στον λαϊκισμό

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Για τα δεδομένα της Ιταλίας, που υπήρξε η πρώτη διδάξασα στις πολυκομματικές κυβερνήσεις και για πολλά χρόνια εξέπληττε με τη δυνατότητά της να κυβερνάται χωρίς… κυβέρνηση, πρόκειται για πραγματικό φαινόμενο.

Έρχονται τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

Έως τα τέλη Αυγούστου η πρώτη δόση
Ξεκινά από σήμερα 1η Αυγούστου η ανάρτηση στο taxisnet των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων. Στις 31 Αυγούστου θα πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση του φόρου. 

Τέλος η επιστροφή φόρου για όσους χρωστούν στα Ταμεία – Η τρόικα θέλει άμεσο συμψηφισμό


- Συμψηφισμός επιστροφής φόρου εισοδήματος, ΦΠΑ και επιδομάτων με χρέη στα Ταμεία
- Θα γίνεται συμψηφισμός ακόμη και για όσους χρωστούν μέχρι 5.000 ευρώ
- Ακόμη και κατασχέσεις χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς προβλέπει το μέτρο. Το ΔΝΤ πιέζει να εφαρμοστεί άμεσα το μέτρο για να αυξηθούν τα έσοδα των Ταμείων και έτσι οι ανακοινώσεις που θεσμοθετήθηκαν αλλά έμειναν στα χαρτιά φαίνεται ότι μπαίνουν άμεσα σε εφαρμογή.

Ταϊβάν: 22 οι νεκροί από εκρήξεις σε αγωγό φυσικού αερίου

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 270 τραυματίστηκαν από εκρήξεις που σημειώθηκαν σε αγωγό φυσικού αερίου στην πόλη Καοχσιούνγκ, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Ταϊβάν, μετέδωσε σήμερα το Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο αναφορές της Εθνικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.