Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

"Βόμβα" από ΚΕΠΕ: Ζητάει κατάργηση των συνταξιούχων 50 και 55 ετών και περικοπές στις αναπηρικές συντάξεις

Σοκ για εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους που θέλουν κάποια στιγμή να βγουν στη σύνταξη, προκαλεί μελέτη του ΚΕΠΕ

Την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για όσους βγαίνουν στη σύνταξη στα 50 ή στα 55 έτη προτείνει η μελέτη του ΚΕΠΕ για το ασφαλιστικό.

ΒΥΡΩΝΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ: Επεσαν νεκρά μετά τη βοσκή δεκάδες πρόβατα

Σε απόγνωση βρίσκεται οικογένεια κτηνοτρόφων στη Βυρώνεια Σερρών, που έχασε το βιός της μέσα σε λίγα 24ωρα.

Περισσότερα από 140 πρόβατα της κτηνοτροφικής μονάδας ξεψύχησαν μόλις επέστρεψαν στη στάνη μετά τη βοσκή τους σε λιβάδια της περιοχής.

«Σουλτάνος» με λαϊκή ψήφο ο Ερντογάν από τον πρώτο γύρο

Στην προεδρία της Τουρκίας και μάλιστα πανηγυρικά αναρριχάται ο μέχρι σήμερα πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία στις σημερινές εκλογές.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα με καταμετρημένο σχεδόν το 96% των ψήφων, ο Ερντογάν συγκεντρώνει ποσοστό της τάξης του 52%, έναντι 38% του Εκμελεντίν Μεχμέτ Ισχάνογλου και 10% του Σελαχατίν Ντεμιρτάς.

Τσιμπούρι μετατρέπει τον άνθρωπο που θα τσιμπήσει αναγκαστικά σε χορτοφάγο!

Τσιμπούρι κάνει τον άνθρωπο που θα τσιμπήσει αναγκαστικά χορτοφάγο από τη μία στιγμή στην άλλη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μέγκα το τσίμπημα από το τσιμπούρι Lone Star προκαλεί αλλεργική αντίδραση και τα θύματά του δεν μπορούν πλέον να καταναλώσουν κρέας, λένε αμερικανοί γιατροί που σήμαναν συναγερμό.

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Χαΐτογλου

Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο επιχειρηματίας Νίκος Χαΐτογλου, που υπήρξε επί σειρά ετών «μπροστάρης» της ομώνυμης επιχείρησης παραγωγής χαλβά.Γεννημένος το 1924 στη Θεσσαλονίκη από γονείς Μικρασιάτες, ο Νίκος Χαΐτογλου τελείωσε την Εμπορική Σχολή και από νεαρή ηλικία μπήκε στην οικογενειακή επιχείρηση, το όνομα της οποίας έμελλε να γίνει συνώνυμο του προϊόντος που παρήγαγε. Αφού πέρασε από την παραγωγή, στην πώληση και στη διοίκηση, το 1955 ο εκλιπών ανέλαβε πρόεδρος της εταιρείας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξή της.

Νυμφόπετρα: Τελευταίο αντίο στην Μάγδα Κουντουρίδου. Θρήνος και σπαραγμός

Εκατοντάδες κόσμου συνόδεψε στην τελευταία της κατοικία  το γελαστό κορίτσι  της Νυμφόπετρας, την Μάγδα Κουντουρίδου, η οποία μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατο νόσο έχασε την μάχη με την ζωή. Σήμερα στις 11 το πρωί ψάλθηκε η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό  του Αγίου Δημητρίου Νυμφόπετρας.