Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΕΜΠΩΝ Κλείνει για τρεις ημέρες λόγω συντήρησης

Κλειστή θα είναι η κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, που θα γίνουν από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», θα απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Ραγδαία αύξηση του παιδικού διαβήτη - Ποιά είναι τα συμπτώματα που πρέπει να γνωρίζετε

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση JAMA η συχνότητα διάγνωσης διαβήτη τύπου 1 σε παιδιά μέχρι 9 ετών αυξήθηκε στις ΗΠΑ κατά 21% την περίοδο 2001-2009 και οι περιπτώσεις διαβήτη τύπου 2 σε παιδιά ηλικίας 10-19 ετών αυξήθηκε κατά 30,5% την ίδια περίοδο.

Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών από το σεισμό στο Αίγιο

«ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ» 11 ΚΤΙΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι κτιρίων, τόσο στο Αίγιο, όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα, προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές από τον σεισμό των 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 7.15 χθες το απόγευμα με επίκεντρο τον δυτικό Κορινθιακό κόλπο.

Δεν πάει ο νους σας πώς μπορείτε να στεγνώσετε τα ρούχα εύκολα!

Θέλετε να βάλετε πλυντήριο και σκέφτεστε αν θα στεγνώσουν τα αγαπημένα σας ρούχα εύκολα;
Αν ο καιρός δεν είναι σύμμαχός σας, δηλαδή δεν έχει λιακάδα, εμείς θα σας παρουσιάσουμε μικρά μυστικά από το μπαούλο της γιαγιάς τα οποία αν τα ακολουθήσετε, τα ρούχα θα στεγνώσουν γρηγορότερα!

Αλλαγές στη φορολογία από το 2015 – Τι θα συμβεί με τις αποδείξεις

Από την 1η Ιανουαρίου του 2015 έρχονται μεγάλες αλλαγές στη φορολογία για μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες, εκμισθωτές ακινήτων και για όσους έχουν μπλοκάκια. 

Πνίξιμο από φαγητό και πρώτες βοήθειες

Σίγουρα έχετε βρεθεί σε κάποιο τραπέζι και έχετε γίνει μάρτυρες ενός πνιγμού από φαγητό. Εφόσον χρειαστεί να δώσετε τις πρώτες βοήθειες σε κάποιο άτομο που του έχει «σταθεί» κάτι στο λαιμό, είναι χρήσιμο να ακολουθήσετε κάποια απλά βήματα που μπορεί να το ανακουφίσουν και να σας απαλλάξουν από την ταλαιπωρία να μεταβείτε στο νοσοκομείο.

Κακοκαιρία με καταιγίδες και σήμερα

ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ
Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες το βράδυ θα περιοριστούν στα ανατολικά θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού και σήμερα Σάββατο. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Διακοπή σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Αμφίκλειας

Περισσότερα πατήστε εδώ
http://sidirodromikanea.blogspot.gr/2014/11/blog-post_35.html