Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ανοιξε η πύλη για τις αιτήσεις για την πρόσληψη 6.000 ανέργων

Ξεκίνησε σήμερα στις 10:00 το πρωί, η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη από επιχειρήσεις 6.000 ανέργων ηλικίας από 25 ως 66 ετών

Πρόκειται για τη συμμετοχή στη δεύτερη φάση του «Προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων ηλικίας 25- 66 ετών» του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

ΤΑ "ΚΡΕΑΤΑΚΙΑ" ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΚΑΚΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ανώδυνα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος μπορούν να απαλλαγούν πλέον όσα παιδιά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα «κρεατάκια» στη μύτη τους.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει εφοδιάσει τους χειρουργούς Ω.Ρ.Λ, με ιατρικό εξοπλισμό αιχμής που επιτρέπει η χειρουργική επέμβαση να γίνεται με ιδιαίτερη άνεση καιασφάλεια!

Περικοπές… μπολιβαριανού τύπου!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Ενόψει της συζήτησης για τον προϋπολογισμό και των όσων ανεδαφικών αναμένεται να εκφωνηθούν από το βήμα της Βουλής, επισημαίνω μια πληροφορία της προηγούμενης εβδομάδας που προφανώς πέρασε απαρατήρητη.

Ακίνητα: Ένταξη στο σχέδιο πόλης με μειωμένο πρόστιμο

Καλά τα νέα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που εντάσσονται στο σχέδιο πόλης με σχέδιο νόμου η οποία μειώνει και το πρόστιμο σε γη και το πρόστιμο σε χρήμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος τύπος” στο σχέδιο νόμου προβλέπεται μείωση κατά 10% της εισφοράς σε γη και μείωση κατά 20% των προστίμων που προβλέπονται.

Αμυγδαλές: Τα σημάδια της λοίμωξης και πότε πρέπει να αφαιρούνται


Οι αμυγδαλές είναι δύο μάζες μαλακού ιστού που βρίσκονται στο πίσω μέρος του λαιμού, το φάρυγγα. Οι αμυγδαλές αποτελούνται από ιστό όμοιο με αυτό των λεμφογαγγλίων και καλύπτονται από βλεννογόνο ροζ χρώματος, όπως αυτός στο εσωτερικό τοίχωμα της στοματικής κοιλότητας.

Μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις σε εννέα Ταμεία


Ο νόμος δεν είναι νέος, έχει ψηφιστεί από τον περασμένο Αύγουστο και οι μειώσεις για τα Ταμεία που δεν έχουν ενταχθεί στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες από την αρχή του χρόνου.