Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Μερικά από τα πιο επιβλητικά κυβερνητικά κτίρια του κόσμου. Δείτε τις φωτογραφίες.

Κυβερνητικά κτίρια από έξι διαφορετικές Ηπείρους που χτίστηκαν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές τους τελευταίους αιώνες, έχουν ένα κοινό: είναι επιβλητικά και θα τα βρείτε, αν το επιθυμείτε, στο βιβλίο «Reflections: Government». 

Ελληνας φοιτητής εντόπισε υπερ-Γη με ατμόσφαιρα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ»

Ερευνητές στη Βρετανία και στο Βέλγιο, με τη συμμετοχή ενός Έλληνα φοιτητή-ερευνητή αστροφυσικής, κατάφεραν να κάνουν την πρώτη επιτυχή ανάλυση και ανίχνευση αερίων στην ατμόσφαιρα μιας υπερ-Γης, ενός κοντινού εξωπλανήτη παρόμοιου αλλά οκτώ φορές μεγαλύτερου σε μάζα από τη Γη.

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο δήμος Βόλβης στη Σόφια.


Χιλιάδες επισκέπτες, σημαντικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Σόφιας.

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη κοινή παρουσία του δήμου Βόλβης και των τουριστικών φορέων της περιοχής του, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Σόφιας - 33rd INTERNATIONAL TOURIST FAIR HOLIDAY&SPA EXPO 2016, η οποία διεξήχθη στη βουλγαρική πρωτεύουσα από τις 10 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2016.

«Απειλή για την πολιτική αεροπορία τα ιδιωτικά drones»

Τα drones ιδιωτικής χρήσης αρχίζουν να συνιστούν πραγματική απειλή για την ασφάλεια των αεροπλάνων της πολιτικής αεροπορίας, ανακοίνωσε σήμερα η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA), ζητώντας να θεσπιστούν κανονισμοί για τα μικρά ιπτάμενα ρομποτικά σκάφη, προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον πιθανά ατυχήματα με σοβαρές επιπτώσεις.